top of page

Cristina Gaspa

cristina.jpg

L’importància de la nostra tasca educativa és fer créixer a la persona que tenim davant. Mirar-los als ulls, ser capaços de veure les seves capacitats, fer-los viure, experimentar, il·lusionar-se per allò que fan. Aquesta és la veritable raó de la nostra feina, gens fàcil i alhora sempre viva i canviant. Treballar en equip és la clau de l’èxit. Saber que podem comptar amb les famílies, amb l’escola, amb els qui acompanyen, amb els especialistes, amb els educadors, els tutors… Sense tota aquesta xarxa, res no te sentit. Creure que les coses són possibles, empènyer i créixer. És per això, que ens necessiten vius, connectats, atents… per ser els seus ulls i la seva veu, per recollir allò que volen expressar, per escoltar les seves eleccions i les seves demandes i així donar forma a les seves il·lusions.

 

Recollir un somriure, un gest, una mala conducta, ens ajuda a conèixer-los millor i acompanyar-los en aquest viatge per la vida que és complex i no sempre just.

 

A l’Aula això s’ ha traduït en un bon treball en equip, aportant allò que cada un de nosaltres sap fer millor. S’ha barrejat l’experiència en l’àmbit de la vida adulta que fa que tinguem una visió més allà i puguem encaminar la nostra feina vers aquesta direcció, la passió pels projectes audiovisuals i comunicatius i la frescor del nouvingut. Hem creat un bon clima que ens ha reafirmat el que sempre hem cregut: HO HEM DE FER PLEGATS!!!

 

 

Cristina Gaspa

bottom of page