top of page

L'ANTIC EGIPTE. Segon Cicle Secundària A

G

Per començar, vam fer una pluja d’idees per veure què en sabíem d’Egipte i, seguidament, vam respondre unes quantes preguntes.

Després, entre tots, vam pensar què volíem saber sobre Egipte i vam agrupar les preguntes amb tres temes. Per aquest motiu, vam formar tres grups.

Cadascú va decidir, a partir dels seus interessos, a quin grup volia pertànyer.

Van sortir els següents temes:

  1. La vida després de la mort: Adrià Alonso, Adrià González i Pol Montía.

  2. Els déus i la religió: Maria Garcia-Nieto, Iris Garcia i Elena Ortiz.

  3. La societat egÍpcia: Oscar Martinez, Boris Pujol i Fran SanchezCom vam treballar

Abans de començar el treball en grup, vam pensar d’on podríem obtenir la informació: d’Internet, de llibres, de documentals,...

Vam iniciar el treball en petit grup per buscar la informació sobre el nostre tema i poder respondre a les preguntes que ens havíem formulat inicialment.

treballant

Tota la informació obtinguda amb la nostra recerca la vam presentar cada grup en un mural i la vam exposar a la resta de companys.

mural (1)
mural (2)
mural (3)

A més a més d’aquest treball de recerca, també vam construir entre tots uns morals que ens van ajudar molt a repassar i estructurar les nostres idees.Ens vam avaluar Per acabar, vam fer una auto-avaluació per valorar la nostra implicació en el projecte, el nostre treball, el nostre esforç i cadascú es va posar la nota que creia que es mereixia i, també, vam poder comprovar que entre tots havíem après moltes coses. CONCLUSIONS La veritat és que ens ho hem passat molt bé i hem gaudit molt. És un tema que ens ha interessat molt i ens hem adonat que encara ens queden moltíssimes coses per conèixer d’Egipte! Potser en una altra ocasió...

racó classe
2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page