top of page

Escola Taiga: On l'aprenentatge s'acompanya d'amor i de diversitat

Hola amigues i amics de la Escola Taiga d’Educació Especial:


Algunes de nosaltres ja estem de vacances o en casals d’estiu, però algunes sempre seguim pensant en fer la tornada i en com anar millorant els currículums per proporcionar el servei educatiu mès adient.


A Escola Taiga estem compromesos a brindar una educació personalitzada i de qualitat a nenes i nens amb necesitats educatives greus i permanents. La nostra missió és acompanyar l'aprenentatge de cada alumne amb profesionalitat i amor, amb atenció a cada individualitat i a la diversitat del aula, assegurant que arribin al màxim potencial en un entorn segur i acollidor.


Per què Triar Escola Taiga?


Atenció Personalitzada: Oferim una educació adaptada a les necessitats individuals de cada alumne, amb programes específics per desenvolupar hàbits i habilitats bàsiques, aprenentatge acadèmic-funcional, comunicació i relacions socials i emocionals.


Els nostre claustre es estable amb Professionals altament formats : El nostre equip està format per pedagogues, Logopedas, fisioterapeutes, mestres especialistes i educadors amb àmplia experiència en el treball amb alumnes amb discapacitats intelectuals i mentals. Ens assegurem que cada nen rebi el suport necessari per al creixement integral, disposem de Recursos Especialitzats com l’aula multisensorial o tabletes pels alumnes.


Comptem amb instal·lacions adequades i recursos tecnològics avançats que faciliten l'aprenentatge i la inclusió dels nostres alumnes.

Àmplia Oferta Educativa: Oferim tots els nivells educatius súper adaptats , des d'educació infantil fins a secundària, amb un enfocament integral que inclou àrees dedicades al desenvolupament físic, emocional i social.

Activitats i Programes Especials:


A Escola Taiga, creiem en la importància d'una educació holística que transcendeixi les aules. Per això organitzem una varietat d'activitats extracurriculars i programes especials:


Teràpies i Rehabilitació: Sessions de fisioteràpia i de Logopèdia dissenyades per millorar la mobilitat, les habilitats motores i la comunicacio dels nostres alumnes.

Tallers creatius: activitats d'art, música i cuina que fomenten la creativitat i l'expressió personal.

Excursions i reeixides sortides educatives: visites a llocs d'interès que enriqueixen l'experiència d'aprenentatge i promouen la socialització.

Esports Adaptats: Programes esportius inclusius que promouen la activitat física com la natació i d’altres el treball en equip,

Testimonis de Pares i Alumnes:


"L´Escola Taiga ha estat un lloc de creixement i alegria per al nostre fill amb autisme. Des del primer dia, hem sentit el suport incondicional de l´equip educatiu i hem vist millores significatives en el seu desenvolupament." - Família del Oriol


"La meva filla amb síndrome de Down ha trobat a Taiga una segona llar. L'atenció personalitzada i els programes especialitzats han fet una gran diferència a la seva vida. Estem molt agraïts." - Família de la Catalina


Procés d'inscripció:


El nostre procés d'inscripció és senzill i està dissenyat per assegurar que cada nen rebi el millor inici possible en el viatge educatiu amb nosaltres. Per inscriure el vostre fill, seguiu aquests passos:


Contacte amb l’EAP de Sarrià, Truqui'ns al 932800985 o envieu-nos un correu a mjpujol@escolataiga.com.

Visita a l'Escola: Programeu una visita per conèixer les nostres instal·lacions i reunir-se amb nosaltres.

Avaluació Personalitzada: Realitzarem una avaluació per entendre les necessitats específiques del seu fill i com podem recolzar-ho millor.

Formalització d'inscripció: Completeu els formularis necessaris i prepareu-vos per unir-vos a la família d'Escola Taiga.

Connecta't amb Nosaltres a Xarxes Socials:


Twitter: @Escola_Taiga

Facebook: EscolaTaiga

Instagram: @escola_taiga


Contacta amb Nosaltres:

Telèfon: 932800985

Adreça: Carrer de Taiga, Barcelona


Comparteix aquest Post a Xarxes Socials:


Ajuda'ns a difondre la nostra missió i atreure més famílies que necessitin del nostre suport. Comparteix aquest post a les teves xarxes socials i etiqueta'ns amb #EscolaTaiga #Educaciónclusiva #AprendizajeConAmor


Gràcies per confiar en Escola Taiga i ser part de la nostra comunitat. Junts construïm un futur ple d'esperança i d'oportunitats!


Escola Taiga: On l'aprenentatge s'acompanya d'amor i de diversitat
5 views0 comments

Comments


bottom of page