top of page

Celebrem la Fi de Curs amb Aventura i Amistat

Updated: Jul 2

A #EscolaTaiga, celebrem el final de curs amb una emocionant i memorable sortida al mar. Els grups G3 i G4 van gaudir d'un dia ple d'alegria, companyonia i noves experiències.

Els nostres alumnes, sempre acompanyats i guiats pels seus dedicats tutors, es van aventurar a navegar, gaudint del bell paisatge marítim i de la seguretat que brinda la cura constant dels nostres professionals.
Aquesta activitat no només els va proporcionar un dia ple de diversió, sinó que també els va permetre experimentar la sensació de llibertat i de superació personal.

Va ser una jornada on la unió i l'amistat van brillar, permetent que els nostres estimats alumnes compartissin moments inoblidables. Veure els seus somriures i l'emoció a les cares mentre navegaven junts és un recordatori de l'impacte positiu que aquestes activitats tenen en el seu desenvolupament i benestar.
A #EscolaTaiga, creiem en la importància d'oferir als nostres alumnes experiències enriquidores que els permetin superar els seus límits i descobrir noves passions. Aquest dia al mar va ser una culminació perfecta d'un any ple d'esforços, èxits i creixement personal.Gràcies a tots els que van fer possible aquesta meravellosa experiència. Seguirem treballant amb la mateixa il·lusió i dedicació per crear més moments màgics i significatius pels nostres alumnes. Fins a la propera aventura!
9 views0 comments

Comentarios


bottom of page