top of page

Celebrem la Festa de Graduació a l'#EscolaTaiga! 🎓✨

Aquest any, com casa any arriba aquest moment tan emotiu per alumnes, profesionals i sobretot per les families de la nostra estimada #EscolaTaiga.


La festa de graduació va ser una jornada plena d’emoció, orgull per la evolució soferta a llarg dels anys, i alegria però també una mica de tristessa davant d’un nou futur que els enfronta a una vida adulta que desconeixen.


L’Escola Taiga ha estat per ells l’aixopluc, la referencia, el criteri i la direcció en tot moment, però seguirem al seu costat sempre que ho necesitin.


Els nostres alumnes ben vestits per l’ocasió han escoltat paraules de reconeixement pel que han treballat amb tant esforç i dedicació, fins a culminar aquesta etapa tan important de la vida educativa.Hemos celebrado la emotiva fiesta de graduación en #EscolaTaiga, donde reconocimos los esfuerzos y logros de nuestros alumnos con discapacidades intelectuales. Esta celebración destaca su dedicación y el apoyo recibido para alcanzar metas significativas, brindando un futuro lleno de posibilidades.
Celebrant els èxits de la Graduació a #EscolaTaiga" 🎓✨


La cerimònia va tenir lloc al restaurant del INOUT Hostel envoltats de familiars, amics i l'equip docent que es van reunir per atorgar els seus Diplomes als nostres estimats joves. Cada alumne va rebre el seu birret, la seva beca i el seu diploma, simbolitzant no només la fi d'un cicle, sinó també el començament d’una nova vida.


La festa va estar marcada per moments inoblidables: el video de cada alumne des de que era petit quan va entrar a l’escola, discursos commovedors, regals de les families, desprès varem compartir un berenar-sopar amb el caliu i suport d'un claustre que sempre ha creat uns vincles molt estrets per tirar endevant el potencial de cada nen i nena que forma part de #EscolaTaiga.


Volem agrair a totes les famílies la confiança en el nostre claustre que es increïble pel seu compromís i amor incondicional. Junts hem construït un entorn on cada alumne ha pogut créixer segons les seves posibilitats i anar avançant dia rera dia, superant els moments difícils i celebrant cada petit i gran èxit.Hemos celebrado la emotiva fiesta de graduación en #EscolaTaiga, donde reconocimos los esfuerzos y logros de nuestros alumnos con discapacidades intelectuales. Esta celebración destaca su dedicación y el apoyo recibido para alcanzar metas significativas, brindando un futuro lleno de posibilidades.
Celebrant els èxits de la Graduació a #EscolaTaiga" 🎓✨


Estem immensament orgullosos dels nostres graduats i els desitgem el millor en els futurs projectes.


Els trobarem a faltar!!!


Sabem que portaran amb ells per sempre, els valors i aprenentatges adquirits a #EscolaTaiga, i estem segurs que seguiran avançant en cada pas que facin.


Felicitacions a tots els nostres graduats i a les seves families! 🎉🌟

62 views0 comments

Comments


bottom of page