top of page

ENTITAT

Icària Iniciatives Socials, S.A.L és una entitat sense ànim de lucre que va iniciar el seu camí amb l’Escola d’educació especial Taiga.

Aquest primer servei d’Icària es va crear per donar suport a nens i nenes amb discapacitat intel · lectual, el setembre de 1975, de la mà de Maria José Pujol Rojo i tres professionals en educació.

Gràcies a la col·laboració de la Fundació Once, de l’Obra Social de La Caixa, de la fundació Roviralta i la Generalitat de Catalunya, Icària va obrir els seus serveis de suport als adults amb discapacitat psíquica. Així, al setembre de 1991, s’obre el Centre Especial de Treball ‘Icària Arts Gràfiques’ amb un taller de 1200 metres quadrats al Poblenou (c / Pujades 77-79 08005 Barcelona).


Quatre anys més tard, el 1995, per donar suport als joves i adults amb major grau de discapacitat, es va posar en marxa el Centre Ocupacional Bogatell, situat al carrer Llull n º 130 (CP: 08005 Barcelona), també al Poblenou.


Posteriorment, el 2004, comptant amb la cessió de l’Ajuntament de Barcelona, obrim el Centre Especial de Treball INOUT Hostel Barcelona, un complex turístic que es troba en una finca de 5 hectàrees al carrer Major del Rectoret de Barcelona.


Actualment al conjunt de l’Entitat treballen 104 persones, 77 de les quals tenen certificat de discapacitat, majoritàriament intel·lectual.

Icaria Iniciatives Socials rep el suport de:
generalitat.jpg
logos2.jpg
logos3.jpg
Organigrama
organigrama-cat.jpg
Activitat Recent al Facebook:
bottom of page